Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Το Πούπουλο συμμετείχε για τρίτη φορά 
στο 12th EDERED Youth Encounter -  Συνάντηση Νέων
19 
– 30 Ιουλίου 2017 στο Aalborg της Δανίας.
Συμμετείχαν 60 νέοι, 15 έως 18 χρονών απο 12 διαφορετικές εθνικότητες στη μεγαλύτερη θεατρική - καλλιτεχνική συνάντηση της Ευρώπης με θέμα “TIVOLI“ 

Η εφηβική ομάδα του Θ.Ει.Κ.Κ. Πούπουλο ταξίδεψε με δύο θεατροπαιδαγωγούς, τον Γιάννη Πουταχίδη ώς Workshop Leader σε μια απο τις πέντε θεατρικές ομάδες νέων διαφορατικών εθνικοτήτων του φετινού EDERED και την Ρίτα Πουταχίδου ως Welfare Leader και υπεύθυνη του εργαστηρίου κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας.

Οι ομάδες, μέσα απο διάφορες προσεγγίσεις και μεθόδους του δράματος -  θεάτρου δημιούργησαν, επικοινώνησαν με άτομα διαφορετικών πολιτισμών της Ευρώπης, αντάλλαξαν εμπειρίες, μετέδωσαν γνώσεις και εξέφρασαν απόψεις για τους σύγχρονους κοινωνικούς προβληματισμούς. Η 12η Συνάντηση Νέων EDERED ολοκληρώθηκε με την δημιουργία μίας παράστασης με τίτλο ''Tivoli and Diversity''.      
 
 Οι συμμετέχουσες χωρες φέτος ηταν: η Δανία-Γροιλανδία, η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Αυστρία, Η Ελβετία, η Αγγλία, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, το Ισραήλ και η Ελλάδα.Δεν υπάρχουν σχόλια: