Το Θ.Ει.Κ.Κ. - ομάδα Πούπουλο προσφέρει εδώ και 36 έτη, υπηρεσίες στο καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό γίγνεσθαι, ως μέλος του Διεθνούς οργανισμού ΑΙΤΑ/ΙΑΤΑ - Διεθνής Ένωση Ερασιτεχνικού Θεάτρου (International Amateur Theatre Association) και του EDERED (European Drama Encounter). Με πάνω από 100 θεατρικές παραγωγές στο ενεργητικό, Ελλήνων και ξένων δραματουργών, με δεκάδες βιωματικά εργαστήρια, εισηγήσεις, συνέδρια, εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δράσεις, με συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλες τις σχολικές βαθμίδες της Εκπαίδευσης και με οργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων σε τοπικά αλλά και διεθνή Φεστιβάλ (Αυστρία, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Ελβετία, Τσεχία, Αυστραλία, Ιταλία, Γερμανία, Πολωνία, Δανία, Φινλανδία).

Η εκπαιδευτική/καλλιτεχνική ομάδα του "Πούπουλου", αποτελείται από εξειδικευμένους και αναγνωρισμένους θεατροπαιδαγωγούς, χορογράφους, εικαστικούς, σκηνογράφους και σκηνοθέτες, καθώς και σύμβουλο - ψυχολόγο.

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020

ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ - ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1η Διαδικτυακή Συνάντηση 
" Οι θεατρικές παιδικές και εφηβικές ομάδες ερμηνεύουν ρόλους μπροστά από ένα μικρόφωνο"

Το Θεατρικό Εικαστικό Καλλιτεχνικό Κέντρο "Πούπουλο" διοργανώνει 1η Διαδικτυακή Συνάντηση σε συνδιοργάνωση με το "Ίδρυμα Motivation in Arts" Κύπρου και το "Creative Drama & Arts Centre" of Greek  Community of Melbourne Αυστραλίας.  
 Φέτος, οι ερασιτεχνικές θεατρικές παιδικές και νεανικές ομάδες ερμηνεύουν τους ρόλους των θεατρικών τους έργων μπροστά από ένα μικρόφωνο και οι θεατές είναι τώρα οι ακροατές μας...
Η πρώτη διεθνής διαδικτυακή συνάντηση, αποτελεί μια πρόκληση, καθώς θα συμμετέχουν ομάδες της Κύπρου και ελληνόφωνες ομάδες της Αυστραλίας.  
Πρωταρχικός στόχος της συνάντησης είναι η διαδικτυακή επαφή των συμμετεχόντων και η προβολή της δημιουργικής τους δράσης στο διαδίκτυο και στο ραδιόφωνο, με ηχογραφήσεις θεατρικών κειμένων και την συνοδεία μουσικής και ήχων.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ, που θα παραμείνει ανοιχτή.
O  αιτών  θα συμπληρώσει την Αίτηση συμμετοχής

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά

Δεν υπάρχουν σχόλια: