Το Θ.Ει.Κ.Κ. - ομάδα Πούπουλο προσφέρει εδώ και 36 έτη, υπηρεσίες στο καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό γίγνεσθαι, ως μέλος του Διεθνούς οργανισμού ΑΙΤΑ/ΙΑΤΑ - Διεθνής Ένωση Ερασιτεχνικού Θεάτρου (International Amateur Theatre Association) και του EDERED (European Drama Encounter). Με πάνω από 100 θεατρικές παραγωγές στο ενεργητικό, Ελλήνων και ξένων δραματουργών, με δεκάδες βιωματικά εργαστήρια, εισηγήσεις, συνέδρια, εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δράσεις, με συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλες τις σχολικές βαθμίδες της Εκπαίδευσης και με οργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων σε τοπικά αλλά και διεθνή Φεστιβάλ (Αυστρία, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Ελβετία, Τσεχία, Αυστραλία, Ιταλία, Γερμανία, Πολωνία, Δανία, Φινλανδία).

Η εκπαιδευτική/καλλιτεχνική ομάδα του "Πούπουλου", αποτελείται από εξειδικευμένους και αναγνωρισμένους θεατροπαιδαγωγούς, χορογράφους, εικαστικούς, σκηνογράφους και σκηνοθέτες, καθώς και σύμβουλο - ψυχολόγο.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Παιδικό τμήμα Ματίλντα 2018


Παιδικό τμήμα 

Ματίλντα
Διασκευή του ομότιτλου έργου του Ρόαλντ Νταλ

Υπεύθυνοι τμήματος – Σκηνοθεσία:
Μελίνα Σιδηροπούλου, Γιάννης Πουταχίδης


Η ιστορία πραγματεύεται τις πρώτες δομές, που βοηθούν ένα παιδί να εξελιχθεί ομαλά η όχι στη ζωή του, την  οικογένεια και την εκπαίδευση. Θέτει ζητήματα διαφοροποίησης και εναντίωσης στον αυταρχισμό και την αδιαφορία για την ανατροφή ενός παιδιού, που το επηρεάζουν αρνητικά στην υπόλοιπη ζωή του. Τα παιδιά συλλογίστηκαν πάνω σε ζητήματα  καίρια, που τα απασχολούν και αποτελούν προσωπικές βιωματικές τους εμπειρίες.
 
  


 
Δεν υπάρχουν σχόλια: